TREKKER ALASKA ALUKOFFER
TREKKER ALASKA ALUKOFFER
TREKKER ALASKA ALUKOFFER
TREKKER ALASKA ALUKOFFER
Givi

Givi Alaska Trekker Monokey zijkoffer

van aluminium, 36 l, paar

Art. No. 10031492
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

vanaf € 499,00 1
Beschrijving

Givi Alaska Trekker Monokey zijkoffer van aluminium, 36 l, paar

Givi heeft het "Monokey" assortiment uitgebreid met de *Trekker Alaska* zijkoffers. De aluminium koffers van 36 l zijn per paar verkrijgbaar in zilver en zwart met gelijksluitende sleutels en een derde sluitcilinder die op een topkoffer kan worden gemonteerd. De robuuste koffers overtuigen bovendien door hun Adventure-design en de hoogwaardige materialen die zijn toegepast.

De *Trekker Alaska* zijn compatibel met de Givi zijdragers met ronde buizen (10029150, 10029210, gelieve apart te bestellen).

  • "Wirelease" systeem: de koffers worden losgemaakt van het zijframe door aan een externe knop te draaien die is voorzien van een kabelsysteem en die zich direct onder het veiligheidsslot bevindt. Kleuren: zwart (poedercoating) of zilver met hoeken van zwarte, glasvezelversterkte kunststof
  • "Hold it easy"-systeem: de Trekker Alaska is uitgerust met een haaksysteem waarmee hij kan worden gekanteld zonder hem volledig los van het draagframe te maken. Dit mechanische systeem is speciaal ontwikkeld om te voorkomen dat de koffers per ongeluk naar beneden vallen en om het laden en lossen te vereenvoudigen, zelfs bij een zeer grote topkoffer die de toegankelijkheid en opening van het deksel zou kunnen belemmeren.
  • stabiele, gekante constructie
  • geïntegreerde sjorogen
  • rubber afdichtingen zorgen voor optimale bescherming tegen natheid.
  • Hoogwaardige materialen: aluminium, RVS, versterkt kunststof
  • Afmeting (h x b x d): ca. 374 x 562 x 260 mm
  • Maximale bijlading: 10 kg
  • Inhoud: 36 l

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar