RITS RONDOM
RITS RONDOM
RITS RONDOM
RITS RONDOM
RITS RONDOM
RITS RONDOM

Rits rondom

Art. No. 200001
|

3 Beoordelingen

โ‚ฌย 9,99 1
Beschrijving

Rits rondom

Uit onze ervaring is gebleken dat mannen het jack doorgaans een maat groter moeten kiezen dan de broek. Om deze reden zijn onze verbindingsritsen zodanig ontworpen dat een jack in maat 54 bijvoorbeeld past bij een broek in maat 52. Een uitzondering vormen de randmaten 46H en 68.

Deze verbindingsrits wordt gebruikt wanneer herenjacks en -broeken van de merken Vanucci, Cycle Spirit, Probiker, Streetfighter, Fastway, AJS, Highway1 en Cafe Racer in dezelfde maat met elkaar moeten worden verbonden.

Documenten
Beoordelingen (3)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70โ‚ฌ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar