ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
ALPINESTARS TECH-AIR MT.
alpinestars

ALPINESTARS TECH-AIR MT.

XXL STREET-E VEST(AIRBAG)

Art. No. 20899306
|

2 Beoordelingen

Adviesprijs € 849,95 2
€ 764,95 1
Beschrijving

ALPINESTARS TECH-AIR MT. XXL STREET-E VEST(AIRBAG)

Het Tech-Air systeem is ontwikkeld voor gebruik met airbag-compatibele jacks. Voor iedereen die meer veiligheid wil.

Vanwege de complexiteit van dit Tech-Air systeem raden wij u een intensief overleg aan, dat u kunt krijgen van onze medewerkers in onze filialen, die speciaal zijn opgeleid door de fabrikant. U kunt zien welke winkel het vest op elk gewenst moment in de winkel op voorraad heeft.

  • Uitgebreide opblaasbare bescherming voor het bovenlichaam (rug, schouders, nieren, borstkas en de maagstreek).
  • Elektronische sensoren zijn vast en onopvallend in de systeemstructuur ingebouwd (bij de schouders), wat betekent dat het vest volledig onafhankelijk is en dus met diverse compatibele jacks kan worden gedragen.
  • Buitenmateriaal: mix van solide en sterk mesh-textiel en polyesterweefsel bij schouders en bovenlichaam voor een nauwsluitende en veilige pasvorm, die de bestuurder echter tegelijkertijd complete bewegingsvrijheid biedt.
  • Uitneembare en in hoogte verstelbare elastische band met klittenbandsluiting voor verstellen, voor een optimale aanpassing van de pasvorm.
  • Doorlopende zwarte 3D-netvoering voor een geoptimaliseerde ventilatie en ademend vermogen.
  • Gekleurde YKK-ritsen zorgen voor een snelle en veilige bevestiging van het vest aan het buitenjack / pak.
  • De airbag-besturing (Airbag Control Unit / ACU) van de Tech-Air is ingebouwd in de solide polymeer-rugprotector, welke wordt gekenmerkt door een ergonomische plaatopbouw die dankzij een aan het lichaam aangepaste vorm de natuurlijke contouren van de rug volgt.
  • De airbag-besturing van de Tech-Air is in het vest afgedicht ter beveiliging van zijn prestaties onder alle weersomstandigheden, waarbij de functionaliteit van het vest en de onderdelen tussen -10°C en +50°C is aangetoond.
  • De airbag-besturing van de Tech-Air omvat aansluitlijnen (twee voor de Street-e variant en een voor de Race-e variant), waarmee de bestuurder zichzelf snel en eenvoudig aan het buitenjack kan koppelen. De airbag-besturing voldoet aan de Europese norm ECE R10 04, die de elektromagnetische kwaliteit en stabiliteit van het apparaat waarborgt.
  • Bij de Tech-Air wordt gebruikgemaakt van een geïntegreerde, gecertificeerde lithium-ion accu met een gebruiksduur van 25 uur en een oplaadtijd van 6 uur. De Micro USB-oplader (inclusief) maakt een praktische oplading van het systeem mogelijk: 1 uur opladen komt overeen met 4 uur rijden.
  • Argon cartridgepompen zijn gecertificeerd volgens de norm ISO 14451, dat wil zeggen dat ze alleen kunnen worden ingeschakeld als de elektronische eenheid ze activeert. Middels deze norm is bovendien gecertificeerd dat de cartridges veilig kunnen worden gebruikt, gemonteerd en getransporteerd.
  • Een externe serviceactiviteit wordt door een speciaal ingericht data-portaal beheerd.
  • Via het dataportaal is het ook mogelijk om de wegversie voor het Race vest te downloaden
  • Tech-Air voldoet aan de eisen van Categorie II en is gecertificeerd volgens de PPE Richtlijn 89/686/EEG met de versie EN1621-2:2014, die het beschermend vermogen bij aanrijdingen van 25 milliseconden tot en met 5 seconden waarborgt.
  • Aangetoonde functionaliteit bij -10°C en +50°C als garantie van het gebruik van het systeem onder alle weersomstandigheden.
  • Het design en de vervaardiging van de Tech-Air zijn gecertificeerd volgens de pyrotechnische Richtlijn 2007/23/EG, die de constructie volgens de pyrotechnische gebruiks- en veiligheidsvoorschriften garandeert. Dit betekent dat het systeem in een auto, schip, trein of vliegtuig kan worden getransporteerd.

Materiaal:

  • Buitenmateriaal: materiaalmix: 100% polyamide, 100% polyester en 100% elastaan
  • netvoering 100% polyester

Goed om te weten:

  • na de vrijgave moet het vest worden opgestuurd, want alleen getraind personeel mag de gaspatronen repareren - vrijgaveservice 314,95 EUR
  • om de twee jaar moet het vest voor onderhoud worden opgestuurd - onderhoudsservice 104,95 EUR

Waarschuwing: Deze vesten mogen niet door personen worden gebruikt die een pacemaker of een ander geïmplanteerd elektronisch medisch hulpmiddel dragen. Houd er rekening mee dat aan de binnenzijde van de activeringslip magneten zitten.

Nationaal (W)EEE Registratie nummer: RL 00037633

Documenten
Beoordelingen (2)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar