BANKSCHR.-BESCHERMBEKKEN
BANKSCHR.-BESCHERMBEKKEN
BGS

Bankschroef-beschermbekken, magnetisch

Aluminium met rubber

Art. No. 10013024
|

1 Beoordeling

Adviesprijs € 11,99 2
vanaf € 9,20 1
Beschrijving

Bankschroef-beschermbekken, magnetisch Aluminium met rubber

De bekken van een bankschroef zijn de onderdelen van een bankschroef die het zwaarst worden belast. Hiertussen wordt het werkstuk vastgezet en bewerkt. Zo kunnen zware beschadigingen door slagen met een hamer of snijsporen van zaag- en slijpwerkzaamheden ontstaan. Maar ook op werkstukken met gevoelige oppervlakken en buizen met een dunne wand, kunnen lelijke afdrukken van de ruw geworden originele bekken achterblijven.

De oplossing zijn de beschermbekken van BGS. Zij beschermen zowel de bekken van de bankschroef alsook het ingespannen werkstuk tegen beschadigingen.

Bekken met rubber zijn bijzonder geschikt voor het inspannen van buizen met een dunne wand, omdat zij ook nog eens slipvast zijn. De buis wordt hierbij niet vervormd en er blijven geen afdrukken achter. Ook geschikt voor het klemmen van werkstukken met een gelakt, gepolijst of verchroomd oppervlak.

  • Breedte: 125 of 150 mm
  • het rubber zorgt ervoor dat gevoelige werkstukken kunnen worden ingespannen zonder schade op te lopen
  • door geïntegreerde magneetstrips hechten de beschermbekken aan de bankschroef
  • Levering per set

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar