KOPLAMP-CONTROLPIT
KOPLAMP-CONTROLPIT
Motoism

Halogeen-koplamp-Controlpit TM One

Art. No. 10041391
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

vanaf € 449,90 1
Beschrijving

Halogeen-koplamp-Controlpit TM One

Vierkant, buitengewoon, zeer goed - met zijn speciale design is de halogeen-koplamp *Controlpit TM One* van MOTOISM een absolute blikvanger op elke motor. Het is een door MOTOISM ontwikkelde combinatie van cockpit en koplamp en het bijbehorende koplampmasker is voorzien van dimlicht en groot licht. Bovendien beschikt de koplamp over een bevestigingsvoorziening voor de digitale snelheidsmeter *motoscope mini* van Motogadget, led-controlelampjes (groot licht, knipperlicht, oliedruk en vrijloop) en het digitale contactslot *m.lock* van Motogadget.
Twee traploos instelbare, ellipsvormige halogeen-koplampen zorgen voor een helder en duidelijk dimlicht en groot licht. De behuizing van het koplampmasker bestaat uit een additief vervaardigd, hoogwaardig PETG-materiaal en wordt daarna matzwart gecoat.
De lasergesneden, met CNC afgewerkte dragerstructuur van de koplamp bestaat uit roestvrij staal. De look van de *Controlpit TM One* wordt door de zwart geanodiseerde aluminium kappen van de ellipsvormige koplampen gecompleteerd.
Optioneel wordt een aanvullende houder voor het koplampmasker voor de bevestiging van een contactvrij contactslot (m.lock) aangeboden, zodat je de motor comfortabel en veilig kunt ontgrendelen.

  • eenvoudig te monteren dankzij opnamesysteem CONTROLPIT ONE + TWO
  • ellipsvormige halogeen-koplampen, traploos instelbaar groot licht en dimlicht met E-goedkeuring
  • motoscope mini (digitale snelheidsmeter), m.lock (digitaal contactslot) en controlelampjes optioneel te bestellen
  • behuizing van zwart, additief vervaardigd, hoogwaardig PETG-materiaal
  • hoogwaardige oppervlaktefinish in matzwart
  • lasergesneden, met CNC afgewerkte dragerstructuur van roestvrij staal
  • kappen van koplampen van zwart geanodiseerd aluminium

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar