GAZZINI KENTEKENP.HOUDER
GAZZINI KENTEKENP.HOUDER
Gazzini

gazzini kentekenplaathouder

voor diverse motormodellen

Art. No. 10048995
|

34 Beoordelingen

Vind je motor:
Adviesprijs € 99,99 2
vanaf € 69,99 1
Beschrijving

gazzini kentekenplaathouder voor diverse motormodellen

Hoogwaardige kentekenhouder van "gazzini" in een extra solide, vibratieresistente uitvoering. De hoofddrager en de kentekenhouder zijn gemaakt van 3 mm dik roestvrij staal, de hellingshoek is traploos instelbaar. De nieuwe, unieke vorm van de kentekenhouder heeft een filigrane uitstraling en biedt desondanks een optimale steun voor de kentekenplaat.

De houder is zwart gepoedercoat. Een E-gekeurde led-kentekenverlichting en een E-gekeurd achterlicht worden meegeleverd.

  • afmeting van de kentekenhouder 175 x187 mm
  • Richtingaanwijzerhouders (geschikt voor M8 en M10 accessoire richtingaanwijzers) in breedte verstelbaar van 160 tot 200 mm
Leveringsomvang:
  • kentekenplaathouder
  • E-gekeurd achterlicht + 30° gebogen T-steun
  • E-gekeurde led-kentekenplaatverlichting van hoogwaardig aluminium
  • in 3 stappen in de breedte verstelbare knipperlichtsteunen
Accessoires:
Bij de accessoires (zie hieronder) vindt u bijpassende richtingaanwijzerhouders voor de originele richtingaanwijzers, alsmede adapterkabels voor de richtingaanwijzers en adapterkabels voor de kentekenplaatverlichting, indien beschikbaar voor uw voertuig.

Let op: De kentekenplaathouder is ontworpen voor Duitse kentekenplaten. Controleer vóór de aankoop of het mogelijk is het te monteren zoals de wet voorschrijft.

Let op: Bij motoren vanaf Euro4-homologatie moeten de reflectoren opzij blijven zitten.

Documenten
Beoordelingen (34)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar