LOUIS LIFTSTICK
LOUIS LIFTSTICK
LOUIS LIFTSTICK
LOUIS LIFTSTICK
LOUIS LIFTSTICK
LOUIS LIFTSTICK
Louis

LOUIS LIFTSTICK

OPBOKAPPARAAT, NEONGEEL

Art. No. 10003338
|

123 Beoordelingen

€ 34,99 1
Beschrijving

LOUIS LIFTSTICK OPBOKAPPARAAT, NEONGEEL

Louis-motorlift "Liftstick"

Deze praktische en stabiele opbokhulp maakt het mogelijk om ook bij motoren zonder middenbok de ketting te smeren en te inspecteren zonder uitgebreide hefvoorzieningen.
Plaats de Liftstick gewoon onder de swingarm, blokkeer de handrem met de meegeleverde riem en draai de motor omhoog. De motor staat dan op het voorwiel, de jiffy en de Liftstick; de geblokkeerde rem voorkomt wegrijden. Onderweg een praktisch hulpmiddel en nauwelijks groter dan een luchtpomp!

  • Heeft zich al duizenden keren bewezen!
  • Geschikt voor swingarmen vanaf 27,5 cm hoogte vanaf de grond
  • Vanwege de hefboomkrachtverhouding niet geschikt voor choppers met een ver uitstekende jiffy
  • Afmetingen ingeschoven ca. 31,5 x 9,5 cm
  • Gewicht ca. 1.000 g
  • Draagvermogen: max. 100 kg

De Liftstick wordt tegen de achterbrug van het voertuig geplaatst. Voor een veilige ondersteuning van de motor moet de swingarm over de hele breedte in het V-vormige steunpunt met de rubberbekleding rusten. Ook mag de swingarm niet in een grote hoek ten opzichte het voertuig staan. Om die reden is dit product niet geschikt voor swingarmen met onderwerk, gebogen swingarmen of driehoeksachterbruggen!

Documenten
Beoordelingen (123)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar