PHILIPS LONGLIFE
PHILIPS LONGLIFE
PHILIPS LONGLIFE
PHILIPS LONGLIFE
PHILIPS LONGLIFE
PHILIPS LONGLIFE
Philips

PHILIPS LONGLIFE

ECOVISION H7 55W

Art. No. 10050577
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Adviesprijs € 14,99 2
€ 8,28 1
Beschrijving

PHILIPS LONGLIFE ECOVISION H7 55W

De Philips *LongLife EcoVision* H7 55W koplamppeer is een halogeenlamp van het type H7 die met een levensduur van 1500 uur tot de echte succesnummers behoort. Je hoeft de lamp daarom niet zo vaak meer te vervangen, want dat karwei is doorgaans lastig. De Philips *LongLife EcoVision* bestaat voor het overgrote deel uit UV-blokkerend kwartsglas dat bovendien harder is dan hardglas en zeer goed bestand is tegen extreme temperaturen en trillingen. De kwartsglaslampen van Philips (gloeidraad 2650°C en glas 800°C) zijn bestand tegen hoge temperatuurschommelingen. Doordat UV-blokkerend kwartsglas de hogere binnendruk van de lamp beter kan weerstaan, zorgt het voor een betere verlichting.

  • Lamptype: H7
  • 12 V, 55 W
  • kwartsglaslamp
  • lumen 1500 ±10% lm
  • bruikbaar als groot licht, mistlamp voor, dimlicht
  • levensduur van tot wel 1500 uur

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar