PUIG LED-KOPLAMP
PUIG LED-KOPLAMP
PUIG LED-KOPLAMP
PUIG LED-KOPLAMP
PUIG LED-KOPLAMP
PUIG LED-KOPLAMP
PUIG LED-KOPLAMP
PUIG LED-KOPLAMP
PUIG LED-KOPLAMP
PUIG LED-KOPLAMP
PUIG LED-KOPLAMP
PUIG LED-KOPLAMP
Puig

PUIG LED-KOPLAMP

*LUMEN R*, ZWART

Art. No. 10016298
|

6 Beoordelingen

โ‚ฌย 136,99 1
Beschrijving

PUIG LED-KOPLAMP *LUMEN R*, ZWART

Naked bikes, cafe racers, custom-motoren - al deze tweewielers hebben een bepaalde retro-uitstraling, de beleving van rijden op een "vrije" motor zonder kuipdelen in de meest oorspronkelijke en pure vorm. Maar de techniek hierachter is ultramodern. "Neoretro" is het trefwoord en deze trend ontwikkelt zich steeds verder. Puig heeft een E-gekeurde universele led-koplamp ontwikkeld die de ronde retrovorm perfect combineert met de nieuwste lichttechnologie.
De diameter van deze led-koplamp bedraagt 200 mm, de diepte bedraagt 80 mm, en dat komt overeen met de afmeting van de zwarte behuizing.

Materiaal:

  • behuizing van zwart gelakt metaal
Functies:
  • Groot licht: Watt: 11ย W/Lumen: 900ย LM
  • Dimlicht: Watt: 9ย W/Lumen: 800ย LM
  • Positielicht: Watt: 4ย W
  • de hoofdkoplamp heeft een E-goedkeuring
Afmeting:
  • diameter 200ย mm
Levering:
  • 1 x Puig universale led-koplamp
Montagemateriaal: twee schroeven, twee dunne vulringen en twee aanvullende dikke vulringen. Hieronder staat de link naar de montagehandleiding.
Let op:
Als jouw motor standaard is voorzien van led-positielichten, kun je het groot licht en dimlicht net als voor de ombouw activeren. Dat betekent bij het activeren van de koplamp zou het led-licht worden ingeschakeld (dagrijlicht) en bij het groot licht resp. dimlicht gaat het led-systeem uit. Als jouw voertuig alleen over groot licht en dimlicht beschikt, worden deze in gelijke mate, samen met de led-groepen, geactiveerd.

Documenten
Beoordelingen (6)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70โ‚ฌ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar