SIEBENROCK GREEPRUBB. BMW
SIEBENROCK GREEPRUBB. BMW
SIEBENROCK GREEPRUBB. BMW
SIEBENROCK GREEPRUBB. BMW
Siebenrock

Siebenrock rubber grepen

voor BMW R2V, hoekige vorm, zwart

Art. No. 60190900
|

3 Beoordelingen

Vind je motor:
€ 7,99 1
Beschrijving

Siebenrock rubber grepen voor BMW R2V, hoekige vorm, zwart

Wanneer het om klassieke BMW 2V-boxers gaat, dan is de naam Siebenrock al bijna legendarisch, net zoals de motoren zelf. Bij deze rubber grepen in klassieke, hoekige, originele BMW-look hebben de specialisten van Siebenrock de kwaliteit merkbaar verbeterd: het materiaal is zachter en biedt meer grip, is volledig UV-bestendig en zodoende duurzaam.

De grepen zijn diepzwart door en door gekleurd, geven niet af en de rechtergreep past perfect op de originele gasdraaibussen van BMW 2-kleppers

  • Voor 22mm-sturen
  • Lengte: 130 mm
  • Diameter bij het greepvlak: ca. 30-33 mm
  • Leveringsomvang: 1 stuks voor rechts of links

Deze rubber grepen zijn als originele vervanging geschikt voor alle 2-klepper boxer-modellen vanaf serie /7 (bouwjaren ca. 1976 tot 1995).

Documenten
Beoordelingen (3)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar