STORM BLACK STEEL GP
STORM BLACK STEEL GP
STORM BLACK STEEL GP
STORM BLACK STEEL GP
Storm

STORM Steel Black GP

einddemper

Art. No. 60401000
|

6 Beoordelingen

Vind je motor:
Adviesprijs โ‚ฌย 347,00 2
vanaf โ‚ฌย 214,44 1
Beschrijving

STORM Steel Black GP einddemper

Wat je nieuwe uitlaat betreft, waait hier nu een keer een heel andere wind: STORM. Topkwaliteit voor een voordelige prijs! Bijvoorbeeld de *Black Steel GP* slip-on einddempers of ook complete systemen. Ze klinken scherper, ze hebben een geweldige racelook en bieden topprestaties. Alles voor een authentieke race-uitstraling met hoogwaardige dempers van zwart roestvrij staal! Made in Italy en natuurlijk met EG-typegoedkeuring.

De Storm-uitlaatsystemen zijn gebaseerd op de knowhow van de bekende Italiaanse sportuitlaatfabrikant MIVV. Ze bieden de populaire, klassieke MotoGP-look en de typische sportieve sound in combinatie met de robuuste duurzaamheid van een buitenmantel van roestvrij staal.

De geluiddempers zijn hoogwaardig verwerkt en zijn ook gehomologeerd voor vele oudere motormodellen. Met de geklonken dB-killer beschikt u over EG-typegoedkeuring. Made in Italy. Zie 'Documenten' voor meer informatie over wettelijke goedkeuring en onderhoud van het product.

Bij voertuigen die gemarkeerd zijn met een (*) blijft de originele katalysator behouden. Bij alle andere voertuigen vervalt de originele katalysator.

Goed om te weten:
Slip-onsysteem: einddemper wordt geleverd met een spruitstukadapterbuis
Bolt-onsysteem: einddemper wordt direct op de originele spruitstukflens geschroefd (zonder adapterbuis)
Compleet systeem (C/U): compleet uitlaatsysteem dat bestaat uit het spruitstuksysteem met een einddemper

Documenten
Beoordelingen (6)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70โ‚ฌ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar