TRW VARIOFLEXLEIDING
TRW VARIOFLEXLEIDING
TRW VARIOFLEXLEIDING
TRW VARIOFLEXLEIDING
TRW VARIOFLEXLEIDING
TRW VARIOFLEXLEIDING
TRW VARIOFLEXLEIDING
TRW VARIOFLEXLEIDING
TRW

TRW VARIOFLEXLEIDING

66 CM STAALOMVL. ZWART

Art. No. 10047569
|

9 Beoordelingen

€ 37,95 1
Beschrijving

TRW VARIOFLEXLEIDING 66 CM STAALOMVL. ZWART

De TRW-varioflexleidingen zijn geperste staalflexrem-/koppelingsleidingen met een lengte van 25 tot 126 cm. In combinatie met de apart verkrijgbare aansluitingen (zie "Bijpassende artikelen") kunt u in een handomdraai persoonlijke en duurzame rem- en koppelingssystemen in elkaar zetten. Wij adviseren je bij elke ombouw met de TRW-varioflexleidingen de holle schroeven bij de remmen, de koppeling en de reservoirs plus keerringen te vernieuwen.

  • leverbaar in lengten van 25-126 cm (in stappen van 3 cm)
  • leidingen met transparante ommanteling
  • Teflon kerndraad, buitenzijde 4 gevlochten staaldraden
  • duidelijke verbetering van drukpunt
  • langere intervallen voor vervanging van remvloeistof mogelijk
  • langdurige garantie op materiaal en fabricage


staalomvlochten TRW-leidingen zijn onderhoudsvrij en verouderen niet. (Rubberen leidingen moeten in tegenstelling hiertoe ca. om de 5 jaar worden vervangen.)
De varioflexleidingen hebben een TÜV-onderdelengoedkeuring (de leiding moet na de montage in de voertuigpapieren worden geregistreerd)!

Let op: Onder "Downloads" vind je een compleet overzicht van het assortiment varioflexleidingen met alle afmetingen en bestelnummers.

Opmerking: Bij voertuigen met ABS moeten bepaalde bijzonderheden in acht worden genomen. Zie hiervoor de TÜV-goedkeuring onder "Documenten".

Documenten
Beoordelingen (9)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar