VOORVORKOLIEMETER
VOORVORKOLIEMETER
VOORVORKOLIEMETER
VOORVORKOLIEMETER
VOORVORKOLIEMETER
VOORVORKOLIEMETER

VOORVORKOLIEMETER

60 ML

Art. No. 10003232
|

27 Beoordelingen

โ‚ฌย 24,99 1
Beschrijving

VOORVORKOLIEMETER 60 ML

Reageert de televork van uw motor niet meer goed? Dan kunt u de voorvorkoliemeter er bij pakken. Met dit nuttige gereedschap bepaalt u snel het exacte oliepeil in de vorkpoten of de hoogte van de luchtkamers.



Vervolgens ververst u de vorkolie (neem de bedienings- en onderhoudshandleiding van de fabrikant van uw voertuig in acht).
De peilstok en de instelring dienen daarbij om de optimale waarden volgens de fabrikantspecificatie in te stellen. Een teveel aan olie kunt u met de spuit opzuigen. Zorg dat u de vloeistof op milieuvriendelijke wijze afvoert.

Documenten
Beoordelingen (27)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70โ‚ฌ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar