WECHSEL NUBO AIR
WECHSEL NUBO AIR
Wechsel Tents

Wechsel Nubo Air

luchtmatrassen

Art. No. 10061023
|

1 Beoordeling

Adviesprijs € 199,90 2
vanaf € 184,76 1
Beschrijving

Wechsel Nubo Air luchtmatrassen

Men moet zijn bed maken zoals men slapen wil. Dit spreekwoord slaat natuurlijk ook op de Wechsel *Nubo Air* slaapmatten. En laten we eerlijk zijn: op zo'n luchtmatras slaap je echt heel lekker. De *Nubo Air* is wereldwijd de eerste mat met een wollen vulling. Desondanks is de slaapmat zeer licht, goed comprimeerbaar en daarom makkelijk op de motor mee te nemen. In twee maten leverbaar: M, L.

Om ervoor te zorgen dat bij dit luchtmatras geen vochtige ademlucht in de mat terechtkomt, is het model bij het hoofdgedeelte voorzien van een geïntegreerde hand-/voetpomp. Een tweede ventiel zorgt ervoor dat de mat snel leegloopt. De lagenconstructie en het slipvaste, waterafstotende materiaal aan de onderkant van de mat garanderen een hoge isolatie. De zachte slaapmat compenseert door de golfvormige constructie ook grotere oneffenheden van de grond en biedt door het anatomisch gevormde hoofd- en voetgedeelte extra veel comfort.

Maat M:

  • R-waarde: 3.7
  • Afmeting (l x b x h): 183 x 51 x 9 cm
  • Gewicht: 0,60 kg
  • Pakmaat: ca. 23 x 12 cm

Maat L:

  • R-waarde: 3.7
  • Afmeting (l x b x h): 198 x 63 x 9 cm
  • Gewicht: 0,80 kg
  • Pakmaat: ca. 27 x 13 cm

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar