S100 WITTE KETTINGSPRAY
S100 WITTE KETTINGSPRAY
S100 WITTE KETTINGSPRAY
S100 WITTE KETTINGSPRAY
S100

S100 witte kettingspray 2.0

Art. No. 10038327
|

32 Beoordelingen

vanaf โ‚ฌย 9,99 1
Baseprijs: 1 l = โ‚ฌย 31,231
Beschrijving

S100 witte kettingspray 2.0

Iedereen kent *White Chain Spray*, maar nu is er een officiรซle opvolger: *White Chain Spray 2.0* van S100! Het heeft 4 x betere slijtagebescherming dan conventionele witte kettingspray. De *2.0* is geschikt voor alle soorten kettingen, werkt bijna spinvrij en heeft een uitstekende wash-off weerstand. Voor uw motorfiets betekent het ook een uitstekende bescherming tegen corrosie. Bij gebruik volgens de aanbevelingen zal de levensduur van uw kettingset merkbaar worden verlengd.

*White Chain Spray 2.0* is verkrijgbaar in twee verpakkingen:

  • 100 ml
  • 400 ml

De 100 ml houder kan op elk moment gemakkelijk worden bijgevuld met de 400 ml bus S100 kettingspray.

Procedure voor het bijvullen van de 100 ml jerrycan via de 400 ml jerrycan:

Spuit 100 ml can leeg zonder druk, schud 400 ml can. Verwijder de sproeikoppen van beide bussen. Druk het ventiel van de 400 ml jerrycan op het ventiel van de 400 ml jerrycan gedurende ca. 1 minuut. Belangrijk: Het blikje van 500 ml moet altijd op de bodem staan. De vulling is voldoende voor ca. 4 toepassingen.

Gevaar. Zeer licht ontvlambare aerosol Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting Veroorzaakt huidirritatie Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen Bevat vetzuren, reactieproducten van tallolie met boorzuur (H3BO3) en diethanolamine. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Documenten
Beoordelingen (32)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70โ‚ฌ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar