Europa's nr. 1 voor motor & vrije tijd

LouisFunCard - de prestaties

Terwijl anderen veel moeite moeten doen om op de prijs af te pingelen, komt u er met de LouisFunCard altijd goed vanaf. Met de LouisFunCard krijgt u niet alleen speciale voordelen bij onze partners, u krijgt vooral punten: en dat spaart goed.

Daarnaast is de LouisFunCard heel eenvoudig. Zodra u geregistreerd bent, verzamelt u vanaf de eerste aankoop voor elke volle euro van het koopbedrag 3 punten op uw rekening. Elk punt heeft een waarde van 0,01 EUR. Hoe u uw punten verzamelt, is helemaal aan u. U kunt in een Louis-filiaal inkopen, maar ook in onze onlineshop of aan de telefoon bestellen.

Hier de LouisFunCard bestellen

Vanaf een rekeningsaldo van 1.000 punten informeren wij u om de 6 maanden met een overzichtelijk rekeningafschrift over uw puntensaldo, dat bij uw eerstvolgende aankoop automatisch in mindering wordt gebracht.

LouisFunCard Zilver
LouisFunCard
LouisFunCard Premium Goud
LouisFunCard Premium Goud

Voor zeer vlijtige puntenverzamelaars is er de LouisFunCard Premium Goud (vanaf 5.000 kortingpunten). Met deze premium-kaart profiteert u van nog veel meer voordelen. Maar het beste is: u bespaart nog meer. Zo krijgt u met de LouisFunCard Premium Goud voor elke volle euro van het aankoopbedrag 6 punten bijgeschreven.

Al het andere vindt u in onderstaande tabel.

Een overzicht van de prestaties
Prestaties LouisFunCard Zilver Goud
Status2 direct vanaf 5.000 punten
Kaart gratis Ja Ja
Bijschrijving van punten voor elke volle euro van het aankoopbedrag 3 Punten 6 Punten
Punten ook op afgeprijsde artikelen Ja Ja
Mededeling puntensaldo vanaf 1.000 punten (om de 6 maanden) Ja Ja
Nog niet afgerekende punten worden niet verwijderd Ja Ja
Verlaagde verzendkosten van € 2,501 Nee Ja
Speciale voordelen bij LouisFunCard-partnerbedrijven Ja Ja

1 binnen Duitsland
2 wijziging na halfjaarlijkse afrekening van het puntensaldo

Uw voordeel!

Onze sterke partners!

Om u nog meer voordelen met uw LouisFunCard te kunnen bieden, werken wij samen met een groot aantal partners waarbij u als FunCard-houder kunt profiteren van speciale voordelen. Een lijst met deze partners en deze voordelen vindt u hier:

Uw voordelen bij de LouisFunCard partners

Privacy bij Louis

Voor de best mogelijke bescherming van uw persoonlijke gegevens worden alle gegevens via SSL-technologie versleuteld overgebracht. Meer informatie over de privacy vindt u hier.

Bestel hier uw LouisFunCard

Uw gegevens
Verdere informatie
Uw motor
  • Sorteren op

Controlenummer

Nieuwe captcha aanvragen

* Verplichte velden

Mijn gegevens blijven bij Louis en worden noch verkocht noch verhuurd. Ik kan mijn toestemming voor het bezorgen van reclame op elk moment via de afzonderlijke reclamemiddelen of per telefoon 02 290 5610 of per e-mail (order@louis.de) zonder opgaaf van reden intrekken.

Algemene voorwaarden weergeven

Laatst bekeken artikelen

U heeft geen recent bekeken artikelen.