Retourzending? Geen probleem!

the Postman

U koopt zonder risico: bij Louis kunt u bestelde producten die u niet bevallen heel gemakkelijk terugsturen en dan krijgt u uw geld terug.

Als u wilt dat wij de portokosten voor onze rekening nemen, kunt u in het DHL-portaal voor retourzendingen een retourmarkering maken en afdrukken. U plakt deze markering op het pakket en geeft dit af bij de post.

In een filiaal retourneren
Rücksendung

U kunt producten die u online of via een postorder hebt besteld ook in ieder filiaal (behalve Wallisellen/Zurich) van Louis terugbrengen. Omdat onze medewerkers in het filiaal niet altijd kunnen zien of u dit product al hebt betaald, kunnen zij u geen geld teruggeven voor producten die u zijn toegestuurd. Onze medewerkers in het filiaal nemen uw product graag in ontvangst en sturen dit ter controle door naar het expeditiecentrum in Hamburg, waarna u eventueel wordt gecrediteerd.

Vrijwillig teruggaverecht gedurende 2 jaar
Die Euro Geldscheine und Münzen

Naast uw wettelijke herroepingsrecht binnen 14 dagen (zie de algemene voorwaarden) bieden wij u uit vrije wil voor veel producten een recht op teruggave gedurende twee jaar. Als een product u om welke reden dan ook niet bevalt, nemen wij het binnen 2 jaar terug en betalen wij de aankoopprijs terug. Daarbij geldt één voorwaarde: het product moet ongebruikt (dus nieuw) en onbeschadigd zijn. Als de verkoopprijs van het product op dat moment lager is, betalen wij dit lagere bedrag terug.

Stuur ons het product samen met uw aankoopbon en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking terug en zorg ervoor, dat het tijdens het transport niet beschadigd kan raken.

Het vrijwillige teruggaverecht is niet van toepassing op: boeken, tijdschriften, landkaarten, beeld- en geluiddragers, en levensmiddelen.

Retourzending vanuit een ander land

Zorg dat uw postpakket voldoende wordt gefrankeerd. Wij kunnen alleen betaalde pakketpost aannemen.

Ons adres is:
Detlev Louis 
Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH
Warenretoure
21027 Hamburg
GERMANY