DYNOJET-CARBURATEURSETS
DYNOJET-CARBURATEURSETS
DYNOJET-CARBURATEURSETS
DYNOJET-CARBURATEURSETS
Dynojet

Dynojet carburateursets voor motoren,

quads en ATV's

Art. No. 10046902
|

21 Beoordelingen

Vind je motor:
Adviesprijs € 119,99 2
vanaf € 101,99 1
Beschrijving

Dynojet carburateursets voor motoren, quads en ATV's

Een knallende uitlaat, prestatiegebreken, een matige trek, haperen bij een constante snelheid, oververhitting van de motor: de carburateurs van veel motoren en quads zijn af fabriek maar matig afgestemd. Uiterlijk als een accessoire-uitlaat of een ander luchtfilter worden gebruikt, wordt de gebrekkige afstemming duidelijk. Er is sprake van een verhoogd brandstofverbruik bij een niet ideale vermogensafgifte als de sproeiers en naalden van een carburateur reeds versleten en uitgeslagen zijn.

In beide gevallen moet de carburateur worden gereviseerd. Met een Dynojet-carburateurset krijgt de motor in elk toerentalbereik eindelijk precies het mengsel dat hij voor een optimale prestatie nodig heeft. De kits worden na langdurige testprocedures met het voertuig op de testbank samengesteld en bevatten niet alleen nieuwe carburateursproeiers, maar doorgaans ook speciaal gevormde brandstofnaalden die een correcte brandstofhoeveelheid in het gemiddelde toerentalbereik (deelbelasting) leveren en zodoende prestatiegebreken bij het versnellen tegengaan. Om ervoor te zorgen dat de motor werkelijk optimaal op het gas reageert, bevatten de kits (afh. van de eisen van de betreffende motor) tevens:

Luchtsproeiers:
deze sproeier regelt de luchttoevoer naar de naaldsproeiers. Dynojet wijzigt bij sommige modellen de hoofdluchtsproeiers om een optimaal brandstof-luchtmengsel te verkrijgen.
Stationairsproeiers: 100% van het stationair draaien en 25% van de overgang van stationair naar deelbelasting wordt beïnvloed door het stationairsysteem. Voor een optimaal brandstofverbruik worden bij sommige modellen de stationairsproeiers vervangen. De juiste synchronisatie van het carburateursysteem is echter altijd een voorwaarde voor een "stabiel" stationair draaiende motor.

Alle kits worden met een installatiehandleiding geleverd waarin elke afzonderlijke montagestap uitgebreid staat beschreven. Om zoveel mogelijk toepassingen af te dekken, biedt Dynojet carburateursets van verschillende niveaus aan. Deze kits worden zeer zorgvuldig vervaardigd.

Niveau 1-kits:
ontwikkeld voor motoren met een standaardblok, originele airbox en standaarduitlaat. Goedgekeurde accessoireuitlaatsystemen met dB-killer en accessoire-luchtfilterinzetten kunnen met deze niveau 1-kits worden afgestemd. Niveau 1-kits verbeteren het aanspreekgedrag, het rijgedrag en de trek, doorgaans kan een vermogensstijging van tot wel 5% over het hele toerentalbereik worden gerealiseerd.

Niveau 2-kits:
ontwikkeld voor motoren met een standaard- of licht getuned blok die voorzien zijn van sportuitlaten en gewijzigde luchtfilterkasten met uitgebreide luchtinlaat (bijv. verwijderen van airboxdeksel bij Ducati-modellen). Niet gebruiken voor carburateursystemen met afzonderlijke open luchtfilters. Doorgaans is een vermogenstoename van tot wel 8% realiseerbaar.

Niveau 3-kits:
ontwikkeld voor motoren met een standaard- of getuned blok die voorzien zijn van afzonderlijke K&N-luchtfilters en standaard- of sportuitlaten. In de meeste gevallen kan een vermogenstoename van 10-15% worden verwacht, maar bij sportmotoren met een korte slag moeten in extreme gevallen bij sommige toerentalbereiken concessies worden gedaan aan het rijgedrag.

Let op:
Carburateursets zijn vanwege de vermogenstoename niet toegestaan op de Duitse openbare weg.

Documenten
Beoordelingen (21)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar