JE MOTORWERKPLAATS IN DE GARAGE 

Er is niet veel ruimte, maar het is alles wat je nodig hebt: het kleine hoekje in de garage. Voor velen al een droom. En Louis biedt je alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn met je mini-motorwerkplaats. 

Deine Motorrad-Werkstatt in der Garage

Binnen sleutelen aan je motor

Weet je eigenlijk wel hoeveel geluk je hebt? Je hebt een garage. En er is een hoekje vrij! Nu niet meer, want vanaf nu is dit je sleutelhoek. Hier kun je alles doen wat goed en/of nodig is voor je motor. Misschien niet volledig ombouwen, maar wel veel andere dingen. En je hebt het voordeel van een dak boven je hoofd. Zo nodig moet de auto een keertje buiten blijven staan.

Je verlangen om aan je motor te werken is bijna niet te remmen!

De motor kan dat gelukkig meestal wel. En de garage is de juiste plaats om ervoor te zorgen dat dit zo blijft. In je hoekje zijn onderhoud en zorg voor de remmen goed te doen. Remschijven vervangen, remblokken verwisselen, maar ook de remvloeistof vervangen zijn belangrijke klussen die je hier goed kunt doen. In de garage. Hoe dat precies gaat: zie de sleuteltips. Welke remvloeistof geschikt is voor jouw voertuig: zie "Mijn motor".

Laad je accu op!

Als je voertuig bijna geen geluid meer maakt, dan is dat een uitnodiging om de accu op te laden. Het hoekje in de garage is hiervoor een geschikte plaats - mits er een 220 V stroomaansluiting is. Hier kan de startaccu rustig worden opgeladen en ook worden aangesloten op de druppelstroom voor de winterstalling. De oplader vindt zijn vaste plaats aan de muur en de nodige accessoires zijn in een lade of doos binnen handbereik. Je bent er klaar voor.

Je motor heeft een baan voor je: schoonmaker en verzorger!

Er is altijd wel iets te doen aan je voertuig. Of je nu de bowdenkabel wilt smeren, de ketting wilt onderhouden, vlekken wilt verwijderen, het plastic wilt opfrissen - doe wat je wilt. En Louis heeft de juiste gereedschappen, producten en sprays voor de klus. Allemaal dingen die onmisbaar zijn bij het schoonmaken en verzorgen. En nog meer.

Als er maar niets naast gaat!

Een olievlek op de mooie betonnen vloer in de garage is erg vervelend. Het ziet er lelijk uit en de volgende keer dat je de carburateur controleert, zit je er met je knieƫn op. Dat hoeft niet te gebeuren! Louis heeft speciale olie-opvangpannen, trechters, kannen, slangen, bussen of maatbekers. Alles om ervoor te zorgen dat er niets langsloopt. Goed voor de vloer, je broek en voor jou.

Wat voor soort monteur ben jij?

Op zijn laatst wanneer je de grenzen van je boordgereedschap of je gereedschapskist bereikt, valt de beslissing:

Der Schrauberlehrling

De beginneling

Twee linkerhanden voor een "Oh-oh". Als het probleem met de motor voor jou onoplosbaar is, is het beter om hem meteen naar de dichtstbijzijnde werkplaats te brengen. Behalve spiegels en stickers aanbrengen, kun je niet veel doen. Dan kun je er beter af blijven. Of koop het grote Louis werkplaatshandboek of een reparatiehandboek speciaal voor jouw voertuig.

Der Schrauber

De expert

Ja, dat ziet er al heel goed uit. Het idee van het motorwerkplaatsboek was een groot succes. Je hebt het zorgvuldig gelezen en over de schouders van de professionals meegekeken. Je weet dus al veel over motortechnologie. Je hebt ook al een heleboel mooie, hoogwaardige gereedschappen. Van Louis natuurlijk. En je gaat graag uitdagingen aan. Ga zo door!

Der Schrauberer

De professional

Applaus en "hoera"! Je zult nooit de eerste grote inspectie vergeten die je zelf hebt uitgevoerd. Distributieriem, krukaslager, distributieketting - allemaal al bekend. De versnellingsbak moet worden onderhouden en vervangen of misschien wil je zelf je eigen custom bike maken? Goed idee! Niemand kan jou meer voor de gek houden en je bent een van de professionals die graag om advies wordt gevraagd. Wat dacht je van je eigen grote werkplaats? Bij Louis kun je er zelfs een hydraulische motorlift voor vinden.

Meer over motorwerkplaatsen

Werkstatt Trenner Sprungmarker
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar