#BIKERATHEART

Rijd je motor? Ben je gek op motoren? Wat ben je: racer, toerliefhebber, enthousiaste sleutelaar off-road globetrotter? Betekent je motor alles voor je? Welkom onder gelijkgestemde zielen en vrienden! Welkom bij #BIKERATHEART.

Wat is #BIKERATHEART?

#BIKERATHEART is emotie. Het is de grenzeloze vreugde van acceleratie en snelheid. Het tintelen in elke bocht. Het starten van de motor en het tikken van het hete spruitstuk wanneer je de machine uitzet.

#BIKERATHEART is fascinatie. Het is het ongeremde enthousiasme voor motoren. Het is de fascinatie voor motortechniek die wij zeker met je delen. En het plezier van motorkleding, uitrusting en accessoires.

#BIKERATHEART is betrokkenheid. Het is de overweldigende passie waarmee je over je ervaringen en belevenissen vertelt. Je wens om alles te bespreken en met anderen te delen: tijdens het rijden, bij ontmoetingen, online.

Wie heeft #BIKERATHEART?

Miljoenen mensen rijden motor. Mannen en vrouwen. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen voorkeuren en redenen. Maar #BIKERATHEART geldt voor iedereen. Hier vier voorbeelden. Misschien herken je jezelf wel.

Je houdt van avontuur

Het dagelijks leven achter je laten, genieten van de vrijheid. Hier ervaar je harmonie. Functionaliteit is verplicht, kwaliteit is een vereiste. Je bike is het doel – je avontuur is het middel.


Jij bent uniek

Alles is afgestemd op je motor en je stijl. En je wilt dat alles perfect is, precies volgens je ideeën. Normaal? Nee, bedankt! Maar altijd stijlvol.


Je houdt ervan om motor te rijden

Dat is echt je ding. Het gedoe eromheen is bijzaak. Je hebt geen 10 pakken of 5 helmen nodig; het belangrijkste is dat één outfit past. Al het andere leidt alleen maar af van het rijden.


Je overschrijdt grenzen

Je onderscheidt jezelf met veel zelfvertrouwen door het motorrijden. Je leeft het. Power, lawaai, extreem zijn het belangrijkst – liefst allemaal samen. Je bent hongerig, een beetje gek en in een goed humeur!

Toegegeven, ondanks de grootste verschillen heeft iedereen het. En als dat het geval is, dan hoor jij erbij. Want we zijn een grote gemeenschap en #BIKERATHEART verbindt ons.


Wat betekent dat voor jou?

#BIKERATHEART bestaat dankzij jou. Deel het een geef het door aan je vrienden via Facebook, Instagram, YouTube. Zo groeit onze gemeenschap. Maak duidelijk dat je #BIKERATHEART hebt. En je wordt er zelf onderdeel van.

Instagram Wall
Zeig was Dich bewegt

Laat zien wat je bezig houdt

Je motor, je uitrusting, je foto's, je video's, je vrienden en je vragen. Laat het ons zien en laat het iedereen zien! En gebruik de #BIKERATHEART, want je hoort erbij.

Werde Teil der Community

Word deel van de community

Met je inzet voor #BIKERATHEART, door de hashtag te delen en door te geven, word je onderdeel van onze community. Hoe groter deze community, hoe meer je terug krijgt. In de vorm van motorkennis, -techniek, -ervaring, -foto's, -video's en -nieuws.

We are social

Onze inzet voor #BIKERATHEART

Louis staat achter #BIKERATHEART. Wij geloven in het idee, de kracht en de spirit van deze hashtag. Daarom zul je er zelf ook steeds meer van ontdekken. Op internet en natuurlijk overal bij Louis.


Motorradfahrerinnen erobern die Straßen

Louis portretten

"Passie wordt beroep."

Hier vertellen medewerkers waarom ze bij Louis hun droombaan hebben gevonden en wat MOTOR IN HET HART voor hen betekent.


Een sterke combinatie: MEHRSi en #BIKERATHEART

De naam “MEHRSi“ staat voor ‘Mehr Sicherheit für Biker‘ (meer veiligheid voor motorrijders). Het is de naam van een organisatie zonder winstoogmerk die zich inzet voor het installeren van de bescherming tegen klemrijden onder vangrails in gevaarlijke bochten. Bij een ongeval voorkomt deze bescherming dat de motorrijder onder de vangrail glijdt en ernstig letsel oploopt door de harde, scherpe randen en andere onderdelen.

 

Met aankoop van de rode “MOTOR IN HET HART“-armbandjes, exclusief verkrijgbaar bij Louis, ondersteunen wij MEHRSi met telkens 1,- euro. Hartelijk dank!

Motorrad im Herzen Armband

Louis heeft #BIKERATHEART

Motoren en motorrijden zijn al meer dan 85 jaar ons ding. De oprichter van het bedrijf, Detlev Louis, was niet alleen zeer vertrouwd met voertuigen, techniek en accessoires op het gebied van motoren, hij was zelf ook een gepassioneerde motorrijder. Net zoals veel van onze medewerkers. Dankzij deze combinatie van hobby en beroep brengen wij #BIKERATHEART in de praktijk.


SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar