JE MOTORWERKPLAATS ONDERWEG 

Sleutelen kun je overal. Meestal onderweg. Hier begint het allemaal en hieronder vind je alles wat je daarvoor nodig hebt. 

Een plaats voor sleutelaars

Zodra het om motorrijden gaat, is sleutelen aan de motor ook aan de orde van de dag. Bijvoorbeeld? Kijk maar: Een losgeraakte achteruitkijkspiegel. Er moet gesleuteld worden. De zitbank is te hoog of wiebelt. Je moet gaan sleutelen. En op een gegeven moment moeten er andere knipperlichten op. Sleutelen. Het kan niet zonder te sleutelen. Daarom is het goed om te weten hoe dat gaat. Bijvoorbeeld in een werkplaats...

Steckschl├╝ssel

Heb je een reparatie nodig? Een dopsleutelset helpt.

Of het nu metrisch of imperiaal is - meestal kun je niets zonder een veelzijdige doppenset. Voor alle voertuigen, voor alle behoeften en voor alle gevallen heb je dan altijd de juiste sleutel. Van eenvoudige ontwerpen tot uitgebreide samenstellingen.

Maulschl├╝ssel

Steeksleutel, ratelsleutel of beide? De keuze is aan jou!

Steeksleutels en ratelsleutels zijn altijd een goed idee bij het sleutelen aan je motor in kleine ruimtes. Echt een aanrader! Of het nu gaat om een dubbelzijdige steeksleutel, een ratel of een dubbelzijdige ratel - onderweg en in elke andere "werkplaats" bieden dergelijke sleutels de beste kansen om de klus te klaren.

Messger├Ąte

Belangrijk: de juiste maat!

Afstanden, maten of groottes onjuist inschatten kan ertoe leiden dat je "succes" onderweg stopt. Met nauwkeurige schuifmaten, voelermaatjes of voelermaten voor sproeiers krijg je dingen in beweging die anders tot stilstand zouden komen.

Schraubendreher und Zangen

Zorg dat je altijd een schroevendraaier en een tang bij je hebt!

Zonder schroevendraaier en tang is er weinig mogelijk in een werkplaats. Het meeste werk aan een motor bestaat immers uit vastdraaien, losmaken, vasthouden en knippen. Hieronder vind je niet alleen afzonderlijke gereedschappen, maar ook hele sets en zinvolle combinaties van dergelijke gereedschappen - van klein tot uitgebreid.

Schraubendreher und Zangen

Een goed onderhouden ketting loopt gesmeerd

Met een goed onderhouden ketting bied je jezelf en je bike alleen maar goede dingen. In ieder geval wat de kosten betreft. Goed onderhoud verhoogt de levensduur van de ketting en de tandwielen en is dus goed voor de portemonnee. Je bespaart jezelf ook werk, want vaker een beetje onderhoud is sneller dan met korte tussenpozen de hele ketting en tandwiel vervangen. Je investeert vooral ook in veiligheid. Verzorging gaat namelijk destructieve slijtage tegen. Bekijk nu ons goed onderhouden assortiment vetten, middelen en gereedschappen.

Wat volgt er nu?

Nu is het hoog tijd om aan je motor te sleutelen. Misschien om te zien of sleutelen uberhaupt wel een optie voor je is of misschien om een specifieke reden? Ongeacht waarom, wij bevelen drie unieke Louis Tools aan:

Die Louis Biker-Bibel: Bikedatenbank

De grote Louis bike-database

In deze database hebben we de gegevens van meer dan 3.600 voertuigen opgeslagen, zo veilig als in Fort Knox. En het worden er steeds meer. Als je dus op zoek bent naar een reserveonderdeel, slijtageonderdeel, aanbouwdeel of een alternatief product voor je motor, vindt je het hier. Probeer het en geniet ervan. Zo wordt sleutelen nog leuker!

Schrauberhandbuch

Het grote Louis sleutelhandboek

Omdat we motorrijders zijn, net als onze klanten, en omdat we weten hoe duur goed advies soms kan zijn, hebben we onze eigen ervaring en die van deskundigen gedurende vele jaren verzameld en blijven die verzamelen. Deze zijn samengevat en omgezet in duidelijke, begrijpelijke sleuteltips. Zo ontstond het Louis sleutelhandboek, dat je kunt kopen of gratis online kunt bestuderen. Wie een kijkje waagt, zal niet teleurgesteld worden.

Reparaturanleitungen

De grote selectie werkplaatshandboeken

Zelf doen, verzorgen en onderhouden bespaart geld en kan erg leuk zijn! Voor bijna elke motor, scooter of quad zijn er reparatiehandboeken, werkplaatshandboeken en onderhoudsboeken beschikbaar. Bij Louis vind je een inspirerend assortiment boeken voor jouw voertuig. Natuurlijk van de beste uitgevers. En als een publicatie niet op voorraad is, bestellen we graag een exemplaar voor je.

Beginner, expert of professional

Hier laten we je zien wat je bent.

Meer over motorwerkplaatsen

Werkstatt Trenner Sprungmarker
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar