Onderscheidingen 

Keer op keer worden wij beloond voor ons harde werken voor het vertrouwen en de tevredenheid van onze klanten – en dat stimuleert ons om nog beter te worden. 


MOTORRAD: Best Brand 2024 keuze van de lezers

MOTORRAD: Best Brand Leserwahl 2023

... voor de keuze als beste winkelketen en beste onlineshop.

Voor de 19e keer op rij hebben de lezers van het tijdschrift MOTORRAD ons tot beste winkelketen voor motorkleding en -toebehoren gekozen. En dat niet alleen: ook de nieuwe categorie Beste onlineshop hebben we meteen met een ruime marge gewonnen.

Wij zijn erg blij met dit geweldige bewijs van vertrouwen en zullen er alles aan blijven doen om de beste partner voor jou en jouw motorfiets te blijven.

We hebben deze winnende merken:


DE LOUIS ONLINESHOP IS TESTWINNAAR! – Door het tijdschrift MOTORRAD gekozen als top-shop 2020

DE LOUIS ONLINESHOP IS TESTWINNAAR!

Door het tijdschrift MOTORRAD gekozen als top-shop 2020

MOTORRAD: Top-shop 2020

De website van de winkelketen is uitgebreid, groot en overzichtelijk en onderscheidt zich met vele details. Dit wordt nog eens aangevuld met vriendelijk, toegankelijk en oplossingsgericht advies: onze terechte testwinnaar.

*MOTORRAD, uitgave 14/2020


MOTORRAD: Top-service 2018

Top Service 2018

"Vriendelijk, snel en zeer competent"

Louis wint de Champions League van de klantenservice.

Het grootste motortijdschrift van Europa heeft de kwaliteit van het advies van onlineshops onderzocht en stelde hierbij tien motorbedrijven via telefoon en e-mail op de proef*. De testcriteria waren toegankelijkheid, telefonisch advies, advies per e-mail en de informatie op de website. Louis behaalt de meeste punten en de beoordeling "zeer goed".

De conclusie van de testers:

"Vriendelijk, snel en zeer competent – ongeacht het probleem krijgen online klanten van Louis krijgen een vrijwel perfect advies. De inzichtelijke informatie op de website maakt het plaatje compleet. Testwinnaar, bravo!"

*MOTORRAD, uitgave 5/2018

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar