Motortransport met de veerboot

Droombestemmingen zoals Schotland of Noorwegen hebben Ć©Ć©n ding gemeen: ze zijn alleen over het water bereikbaar. Gelukkig zijn er heel wat veerverbindingen over de Noord- en Oostzee en de Middellandse Zee te vinden. Hoe de afzonderlijke rederijen het motortransport en de zekering van de bike aan boord regelen, kan sterk verschillen.

Motorrad Transport mit der FƤhre

DFDS

Bij onze LouisCard-partner DFDS is de motorrijder zelf voor het vastsjorren verantwoordelijk. Het personeel van de veerboot stelt echter wel sjorbanden ter beschikking en helpt indien gewenst ook bij het vastzetten van de motor. 

De rederij DFDS is gespecialiseerd in veerverbindingen van en naar Groot-Brittanniƫ, Scandinaviƫ en de Baltische landen. Als LouisCard-houder krijg je tot wel 15% korting op het gewone veertarief. In de volgende video zie je hoe je je voertuig op het parkeerdek aan boord correct parkeert en vastsjort.


Jouw partner voor het motortransport met de veerboot

Tallink Silja Motorrad Transport

Tallink Silja

Comfortabel motortransport

Alles over het thema motortransport


SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar