Jouw motorwerkplaats 

Het is je gelukt. Je staat in je motorwerkplaats. Welkom bij je droom, jouw plekje in de zon. Bij Louis vind je de hoogwaardige uitrusting voor je men's kitchen, van kruiskopbitjes tot hefplatforms. 

Deine Motorrad-Werkstatt in der Garage

Het koninkrijk voor motorsleutelaars

In je eigen werkplaats, in je paleis, daar ben jij de koning. Hier kun je doen wat je wilt en tot de laatste schroef je favoriete hobby uitoefenen. Nadat je in het begin onderweg aan je motor moest werken en de garage daarna een echte verbetering was, heb je nu echt heel veel meer mogelijkheden. Zet dus je kroon op en verander bijvoorbeeld een "oud werkpaardje" (bijv. een BMW K100) in een cafƩracer - je toekomstige troon.

Geniet ervan. Precies.

Werkstattwagen mit Hocker

Een slimme troonzaal

Meubels om mee te werken zijn gemakkelijk te vinden: een oude kledingkast voor opslag, een stevig keukenblad als werkbank... Vraag je echter af hoe professioneel je je werkplaats wilt hebben. Louis helpt je met allerlei soorten werkplaatsinrichting, van krukjes tot complete wandmeubels.

Gedore Hammer

Effectieve probleemoplossers!

Wanneer een goed gesprek en roestverwijderaars geen succes meer hebben, is het tijd voor echt gereedschap. Bijvoorbeeld voor een hamer of diverse schroevendraaiers, voor slagmoersleutels of een werkplaatspiegel. Je werkplaats moet altijd een paar van deze probleemoplossers bij de hand hebben. En Louis heeft zeker de juiste voor jouw doeleinden.

Motorradheber

Til je motor op!

Welke koning kruipt in zijn paleis graag de hele tijd op zijn knieƫn en/of regeert zelfs liggend? Dat is niet netjes en het is ook ongepast in je eigen werkplaats. Een koning laat optillen. Met behulp van spieren, mechanisch of hydraulisch. Het is belangrijk dat je motor stevig staat zodat je er goed aan kunt werken. Louis heeft een reeks liften met verschillende bediening en functies voor je werkplaats.

Spezial Werkzeug

Speciaal gereedschap voor speciale werkzaamheden

In elke werkplaats vind je specialisten. Speciaal gereedschap voor speciale taken die met "normaal" gereedschap moeilijk of onmogelijk uit te voeren zijn. Je eigen werkplaats biedt je de ruimte en een kader voor de opslag en ook het veelbelovende gebruik van dergelijke hulpjes in de strijd tegen storingen, slijtage, corrosie, ontstekingsproblemen, deuken, motorschade, enz.

Matador Men's Kitchen

Elektrisch gereedschap voor huis en hobby

Met elektrisch gereedschap van Bosch heb je alle mogelijkheden om iets te creƫren in je werkplaats, je appartement, je huis en tuin en zelfs onderweg. Boren, slijpen, zagen, frezen - wat je ook wilt doen en bewerken, je kunt het met Bosch. Louis ondersteunt je met veel verschillende hoogwaardige producten van Bosch.

NAAR DE BOSCH-COLLECTIE

Mag het een beetje meer zijn?

Wat en hoe je jouw werkplaats inricht is natuurlijk helemaal aan jou. Maar er valt nog zoveel te beschrijven. Daarom vertellen we je over speciale onderdelengroepen die leuker zijn om aan te "sleutelen" in een goed uitgeruste werkplaats.

Het werk aan het chassis en de voetsteunen is eigenlijk snel gedaan. Het probleem is zelden het "hoe", maar eerder het "wat". Welke schokdemper of vergrendeling moet het zijn?

Heeft een van de cilinders van je motor problemen, misschien te weinig compressie? Je werkplaats is de juiste plaats om de motor weer aan de praat te krijgen. De onderdelen daarvoor vind je hier.

Stroomuitval, rotte kabelboom, flikkerend licht? Waar anders dan in je werkplaats kun je lekstromen opsporen en de elektra weer in orde maken? Wat je daarvoor nodig hebt, vind je hier

De ketting, het tandwiel en het kettingwiel van je motor vereisen speciale zorg en onderhoud. Dit verlengt de levensduur van de onderdelen en is dus goed voor je portemonnee. Bij Louis vind je alles wat je in je werkplaats nodig hebt, inclusief reserveonderdelen in originele kwaliteit.

Een geweldig apparaat, zo'n motor. Brandstof stroomt aan de bovenkant naar binnen en aan de onderkant brult er iets naar buiten. Of dat alles ook goed klinkt, is een kwestie van smaak. Bij Louis vind je altijd iets voor je oren - dempers voor uitlaten en uitlaatsystemen van toonaangevende merkfabrikanten.

Remmen heb je om snelheid te minderen - van jou en je motor. Als hij niet goed remt, moet je bike naar de werkplaats. Voor onderhoud en indien nodig ook reparatie van de remmen. Met de juiste onderdelen van Louis is dat niet zo moeilijk.

Beginner, expert of professional

Hier laten we je zien wat je bent.

Meer over motorwerkplaatsen

Werkstatt Trenner Sprungmarker
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar