LouisCard – onze sterke partners

Om je met je LouisCard nog meer voordelen te kunnen bieden, werken wij samen met sterke partners die je als LouisCard houder een groot aantal voordelen bieden.

ANDERE LOUISCARD PARTNERS

Admo Tours

Tot 5 % directe korting op wereldwijde motorhuur, motorreizen en enduro-trainingen

Wij brengen u naar de mooiste plekken ter wereld. Met ons hebt u de mogelijkheid om in meer dan 40 landen wereldwijd met de motor te rijden. Admo Tours is het centrale aanlooppunt voor motorvakanties, enduro-plezier, motorhuur, motortrainingen en begeleide motorreizen. Wij bieden u vrijheid op twee wielen! Dankzij onze jarenlange ervaring vinden wij voor elke wens op twee wielen de juiste oplossing: van beginner tot expert, van kinderen tot volwassenen, van avontuurlijke rijders tot enduro-liefhebbers. Motorhuur, wereldwijd begeleide motortochten of enduro-trainingen en -tochten: bij ons bent u voor elk motoravontuur aan het juiste adres. Geef bij de reservering in het veld "Kommentar zu Ihrer Buchung" (commentaar bij uw boeking) gewoon het trefwoord "LouisCard" + uw LouisCard nummer op en profiteer van tot 5 % korting op de netto-huurprijs. Geldt niet voor specials. Premies van verschillende systemen kunnen niet met elkaar worden gecombineerd.

Amerika-Heller

150 € korting voor LouisCard houders bij een boeking van een pakketreis

Met ruim 25 jaar ervaring in de VS is Amerika-Heller de specialist voor tochten onder begeleiding van een gids in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Het reizen in kleine groepen, in combinatie met een zeer hoge mate van vertrekgarantie, zorgt voor een onvergetelijke motorvakantie.

DT Bike Promotion Fahrertrainings GmbH

Direct 5 % korting op racecursussen en vakantiereizen

Bike Promotion biedt het hele jaar door het echte circuitgevoel. Of u nu voor het eerst op een circuit rijdt, een sportrijder bent of een echte prof: Bike Promotion biedt voor elke smaak evenementen op talloze circuits in heel Europa. Het programma omvat tevens prachtige vakantiereizen voor toerrijders in Spanje (winterseizoen). De service bestaat uit motortransport, een eigen bandendienst en handel voor toebehoren ter plaatste, tijdmeting, fotoservice, deels catering en fysiotherapie. Houders van een LouisCard krijgen op vertoon resp. onder vermelding van hun LouisCard (-nummer) direct 5 % korting op de deelnameprijs.

KNMV – Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging

Geniet als Louis klant van een scherpe aanbieding en sluit je aan bij de KNMV voor maar 25 € tot eind 2024. Een voordeel van zo’n 40 €!

Als KNMV’er draag je onder andere bij aan belangenbehartiging voor motorrijdend Nederland, ontvang je het magazine GRIP, krijg je pechhulp en korting bij onze partners en KNMV Riders Academy. Ga naar ‘Join the club’ op deze pagina en voer de code ‘Louis21’ in bij jouw aanmelding. Hulp nodig? Ons Serviceteam zit voor je klaar: 026-3528510.

Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor 2024 tegen het standaardtarief. Meer informatie over het lidmaatschap vind je hier.

KNMV – Riders Academy

Riders Academy is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV), het hart van motorrijdend Nederland.

De KNMV Riders Academy ontwikkelt en verzorgt de beste voortgezette rijopleidingen voor elk niveau motorrijder. Onze KNMV Gediplomeerde Instructeurs nemen je zowel op het circuit (Assen en Lelystad) als de openbare weg mee en geven je net die extra tips die je meer (verkeers)inzicht en vertrouwen geven als motorrijder. Al op de terugweg merk je het verschil!

KULTourBIKES

Directe korting van 5 % op alle aangeboden motorreizen (minus vluchtkosten)

Harley-Davidson-tochten naar droombestemmingen in de VS en Canada. In kleine groepen, onder leiding van 2 ervaren gidsen en met bagagevervoer, laat KULTourBIKES de deelnemers de fantastische highlights van Noord-Amerika zien. Er wordt ook veel nadruk gelegd op het persoonlijke aspect van elke reis. Voorafgaand aan elke tocht ontmoeten de gidsen en deelnemers elkaar om informatie te verkrijgen, elkaar vooraf te leren kennen en het verloop van een trip in detail te bespreken. Ga voor meer informatie naar www.kultourbikes.de

Bij tonen van de LouisCard geeft KULTourBIKES een directe korting van 5 % op alle aangeboden motorreizen (minus vluchtkosten).

Moto&Bike op Gran Canaria

Beleef Gran Canaria op de motor direct 5 % korting op de huur van een motor

Huur uw motor bij Moto&Bike op Gran Canaria (www.motoandbike.com) en maak kennis met een adembenemende bergwereld en bochtige wegen langs de kust waar het hart van elke biker sneller van gaat kloppen. Duizenden kilometers aan perfect geasfalteerde wegen met nog meer bochten wachten op u. Met de LouisCard krijgt u 5 % korting op de huur van de motor. Vermeld bij de online-boeking via info@motorent.eu gewoon uw LouisCard nummer.

Motorradtraining24.de – Trainings mit Pfiff

Direct 10 % korting op motorcursussen

Of je nu kiest voor een rijveiligheidstraining, een bochtentraining, bochten-perfectioneringstraining, het oefenen van de schuine ligging of scootertraining – als houder van de LouisCard ontvang je 10 % korting op alle cursussen. Vermeld bij de online boeking in het veld "Ihr Guthabenkonto" de kortingscode "LouisCard" en neem de kaart vervolgens ook mee naar de training.

Nicebike – motorreizen

Ga op reis met Nicebike Motorradurlaub uit Hamburg!

Vermeld bij de boeking gewoon je LouisCard nummer en ontvang direct 10 % korting op tochten met je eigen bike en 5 % korting op reizen met een gehuurde motor. Nicebike plant en organiseert al meer dan 20 jaar motorreizen over de gehele wereld voor zorgeloze motorvakanties – de beste tijd van het jaar. Of je nu kiest voor een groepsreis of op eigen houtje op stap gaat: Nicebike staat je onderweg terzijde.

Neem contact op via: info@nicebike.de of op www.nicebike.de

Teneriffa on Bike motorreizen

Voor u is het seizoen nog niet voorbij. Ga op reis en maak kennis met Tenerife.

Gun uzelf bij "Teneriffa on Bike" een avontuurlijke vakantietocht in het winterseizoen op dit zonnige en bochtige eiland. Als LouisCard houder bespaart u op alle reizen die u minimaal acht weken voor vertrek hebt geboekt 10 % op de motorhuur. Vermeld gewoon uw LouisCard nummer bij de boeking via internet of geef het bijv. telefonisch door.

US BIKE TRAVEL

Direct 50 € korting op motorreizen in de VS

Wie droomt er niet van om met een Harley Davisdon over de Route 66 of over de Highway 1 te cruisen? Bij US BIKE TRAVEL vindt u alles wat u nodig hebt voor motortochten, met name in de VS en in Canada. LouisCard houders geven bij de boeking hun LouisCard nummer op en ontvangen direct 50 € korting per persoon op de door US BIKE TRAVEL begeleide tochten die direct worden geboekt. Premies van verschillende systemen kunnen niet met elkaar worden gecombineerd.

Valentins – flowers and smiles

Versheid houdt het langst. De mooiste bloemen van over de hele wereld.

U ontvangt direct 10 % korting bij de grote bloemenverzendhandel valentins.de op prachtige bloemengroeten en andere mooie cadeau-ideeën.

SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar