Het grote Louis winactie

Prijzen met een totale waarde van ca. 20.000 euro staan voor u klaar!

[HEADER: de-header-gewinnspiel]

Kawasaki Versys 1000: Het avontuur roept!

Of je alleen rijdt of met zijn tweeën, en of je een ommetje maakt of een wereldreis: de combinatie van de soepel draaiende, op flexibiliteit gerichte inline viercilinder en het wendbare chassis met dynamische vering van deze wegsportmotor levert veel rijplezier. Sportief rijden, toeren of allebei: de nieuwe Versys 1000 is klaar voor ieder avontuur.

www.kawasaki.de »

Aantrekkelijke prijzen staan voor u klaar:

[IMAGE: Gewinnspiel erster Preis.]

3x bijpassende BATTLAX banden van de nieuwe profielen S22,T31 en AX41.

Met de banden van de MotoGP-klasse op kop, biedt Bridgestone een ruim aanbod van Battlax-banden, van touring- tot racebanden en van lichte tot zware motoren.

www.bridgestone.com »

1x veerbootreis naar Schotland voor 2 personen

Schotland calling - win een overtocht met DFDS voor 2 personen van Amsterdam naar Newcastle en terug incl. overnachtingen in een hut met uitzicht op zee, transport van twee motoren en een whiskytasting aan boord van de veerboot. Te besteden naar wens in 2020 (met uitzondering van juli-augustus, kerst en oud- en nieuwjaar).

www.dfds.de »

[IMAGE: Gewinnspiel zweiter Preis.]

[IMAGE: Gewinnspiel dritter Preis.]

3x 2 DTM kaarten

Drie keer spectaculaire races voor twee personen. Je kunt kiezen uit zes race-evenementen van het seizoen 2020. Reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen.

www.dhl.de »

www.dtm.de »

Het geluk lacht je toe met 3 geweldige prijzen!

3 MoHo-vakanties inclusief alle services van MoHo voor 2 personen, 3 overnachtingen met halfpension en een leenmotor van Edelweiss winnen! – Wij weten hoe je een perfecte vakantie voor motorrijders verzorgt!

www.moho.info »

www.edelweissbike.com »

[IMAGE: Gewinnspiel vierter Preis.]

[IMAGE: Gewinnspiel fünfter Preis.]

10x 1 jaarabonnement op het tijdschrift MOTORRAD

Een jaarabonnement met 26 uitgaven van MOTORRAD! Europa's grootste motortijdschrift komt om de 14 dagen vers van de pers en keurig op tijd bij je thuis. Je mist geen enkele uitgave.

www.motorradonline.de »

1x Sena 30K Dual Pack

Dankzij de Sena Mesh-Intercom™-technologie in 30K – Permanente en probleemloze communicatie met een onbeperkt aantal motorrijders via een druk op de knop.

 www.sena.com »

[IMAGE: Gewinnspiel sechster Preis.]

[IMAGE: Gewinnspiel siebter Preis.]

Ombouw van een zadel

Met de hand bewerkte, hoogwaardige materialen, individuele vormgeving: SW-MOTECH bouwt je zadel compleet volgens jouw wensen om. Standaard-, racing- of touringzadel, één- of tweedelig, de stoffering wordt vakkundig aangebracht of verwijderd en je zadel wordt vervaardigd van eersteklas materialen, die speciaal geschikt zijn voor motoren.

www.sw-motech.com »

"Biker Special"

Win 3 overnachtingen met halfpension - voorpret? Bezoek ons op

 www.campagnola.ch »

[IMAGE: Gewinnspiel achter Preis.]

[IMAGE: Gewinnspiel neunter Preis.]

Parkhotel Delta

3 nachten in een tweepersoonskamer incl. ontbijt en gebruik van de wellness-fitness faciliteit.

www.parkhoteldelta.ch »

1x TomTom RIDER 550 Premium Pack

Ontdek de beste motortochten van de wereld. Wees de baas over de weg, geniet van motorritten van het hoogste niveau. Wij hebben de beste tochten ter wereld voor u in petto. Met zorg uitgekozen en samengesteld door TomTom, speciaal voor u. Snel en direct oproepbaar met het motornavigatie-apparaat TomTom Rider 550. Of plan in no time uw eigen routes en tochten naar plaatsen die u graag wilt zien.

www.tomtom.com »

[IMAGE: Gewinnspiel zehnter Preis.]