BANKSCHR.-BESCHERMBEKKEN
BANKSCHR.-BESCHERMBEKKEN
BGS

BANKSCHR.-BESCHERMBEKKEN

ALUMINIUM 150 MM

Art. No. 10013018
|

4 Beoordelingen

€ 14,99 1
Beschrijving

BANKSCHR.-BESCHERMBEKKEN ALUMINIUM 150 MM

De bekken van een bankschroef zijn de onderdelen van een bankschroef die het zwaarst worden belast. Hiertussen wordt het werkstuk vastgezet en bewerkt. Zo kunnen zware beschadigingen door slagen met een hamer of snijsporen van zaag- en slijpwerkzaamheden ontstaan. Maar ook op werkstukken met gevoelige oppervlakken en buizen met een dunne wand, kunnen lelijke afdrukken van de ruw geworden originele bekken achterblijven.

De oplossing zijn de beschermbekken van BGS. Zij beschermen zowel de bekken van de bankschroef alsook het ingespannen werkstuk tegen beschadigingen.

Beschermbekken van aluminium hebben een glad en zacht spanoppervlak. Hiermee kunnen dus ook gevoelige werkstukken in de bankschroef worden geplaatst zonder dat deze beschadigingen oplopen.

  • Breedte: 125 of 150 mm
  • inspannen van gevoelige en zachte werkstukken zonder dat deze schade oplopen
  • horizontaal V-profiel voor nauwkeurig inspannen van ronde werkstukken
  • door geïntegreerde magneetstrips hechten de beschermbekken aan de bankschroef
  • Levering per set

Documenten
Beoordelingen (4)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar