WERA 816 RA RATEL-
WERA 816 RA RATEL-
WERA 816 RA RATEL-
WERA 816 RA RATEL-
WERA 816 RA RATEL-
WERA 816 RA RATEL-
WERA 816 RA RATEL-
WERA 816 RA RATEL-
WERA 816 RA RATEL-
WERA 816 RA RATEL-
Wera

WERA 816 RA RATEL-

SCHROEVENDRAAIER

Art. No. 10091881
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Adviesprijs € 70,56 2
€ 35,09 1
Beschrijving

WERA 816 RA RATEL- SCHROEVENDRAAIER

De Wera *816 RA*-ratelschroevendraaier is een zeer hoogwaardige bithouder met een fijnvertand mechanisme dat resulteert in een kleine terughaalhoek. De *816 RA* is rechtsom, linksom te draaien en vast te zetten met behulp van de omschakelring. Wat ook fijn is, is dat je met dit handstuk maximale draaimomenten tot wel 50 Newtonmeter kunt halen. Met de Rapidaptor snelwisselkop kun je razendsnel bits wisselen zonder extra gereedschap. Een sterke permanente magneet houdt de bits echt op hun plek.

Ook geweldig is de Wera *Kraftform Plus* handgreep, waardoor je comfortabel en ergonomisch kunt werken. Harde gripzones voor hoge werksnelheden worden afgewisseld met softgripzones voor een hoge draaimomentoverdracht. De Wera *816 RA*-ratelschroevendraaier is geschikt voor bits met 1/4"-buitenzeskantaandrijving volgens DIN ISO 1173-C 6,3 en E 6,3 (ISO 1173).

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar