GIVI ACHTERTAS GTR723
GIVI ACHTERTAS GTR723
GIVI ACHTERTAS GTR723
GIVI ACHTERTAS GTR723
GIVI ACHTERTAS GTR723
GIVI ACHTERTAS GTR723
GIVI ACHTERTAS GTR723
GIVI ACHTERTAS GTR723
Givi

GIVI ACHTERTAS GTR723

CANYON

Art. No. 10070719
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Adviesprijs โ‚ฌย 299,00 2
โ‚ฌย 229,07 1
Beschrijving

GIVI ACHTERTAS GTR723 CANYON

De GRT723 achtertas met een inhoud van 40 l voor de bagagedrager is ontworpen voor off-roadrijders die niet willen inleveren op opbergruimte, functionaliteit en veiligheid bij het vervoeren van hun bagage, zelfs op ruw terrein.
Het ontwerp van de GRT723 achtertas is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de belangrijkste eisen op off-roadroutes.

Dankzij de snelle montage met behulp van het Monokeyยฎ-bevestigingssysteem, waarmee de tas eenvoudig kan worden bevestigd, wordt de voorbereidingstijd voor het vertrek verkort. Daarnaast blijkt het ook een praktisch accessoire tijdens pauzes, omdat de tas gemakkelijk kan worden verwijderd en vervoerd dankzij de ergonomische handgreep aan de voorkant.
Tot slot is de inhoud van de fietstas ook beschermd, dankzij de rolsluiting en de bovenklep die is uitgerust met een robuust gaasvak, dat dubbele toegang biedt en het verwijderen vergemakkelijkt.
De MT.723 achtertas is niet alleen praktisch, maar wordt ook het ideale off-roadaccessoire dankzij de bestendige en beschermende eigenschappen: de materialen van Hypalon en Polyester 1200D W/R garanderen maximale bestendigheid tegen mechanische schokken en uv-stralen, terwijl de waterdichte fluorescerende gele binnentas met IPX5-beschermingsklasse en de thermogevormde PE bodem de tas uitstekende waterdichte eigenschappen geven.
Daarnaast is de tas uitgerust met span- en bevestigingsriemen met Cam Buckle-gesp, die aan de uiteinden een oprolbare klittenbandsluiting hebben en waarmee extra bagage kan worden bevestigd. Het aantrekkelijke ontwerp is verrijkt met bedrukte reflecterende motieven om de zichtbaarheid van de motor 's nachts of op slecht verlichte routes te vergroten.

Kenmerken
- Bedrukte reflecterende motieven voor een betere zichtbaarheid;
- 4 compressiepunten
- M.O.L.L.E-systeem onder de bovenklep
- Waterdichte fluorescerende gele binnentas met IPX5-beschermingsgraad (bestand tegen zware regenval en extreme omstandigheden)
- Dubbele toegang met rolsluiting
- Bovenklep, voorzien van een robuuste PVC mesh zak aan de achterzijde
- Bevestigingsplaat met Monokeyยฎ systeem
- Ergonomische handgreep aan de voorzijde
- Riemen met Cam Buckle om de spanning te behouden
- Riemen voorzien van een oprolbare klittenbandsluiting aan de uiteinden.

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70โ‚ฌ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar