SW-MOTECH HEUPTASJE
SW-MOTECH HEUPTASJE
SW-MOTECH HEUPTASJE
SW-MOTECH HEUPTASJE
SW-Motech

SW-MOTECH HEUPTASJE

BELT WP ZWART

Art. No. 10070979
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 35,00 1
Beschrijving

SW-MOTECH HEUPTASJE BELT WP ZWART

De heuptas viert zijn comeback - nu ook bij ons! Als nieuwe editie in volledig waterdichte uitvoering is deze stijlvolle heuptas het perfecte accessoire voor elk motoravontuur en voor alle rijders die hun spullen zoals smartphone, portemonnee of documenten graag in een handomdraai bij de hand hebben dankzij de slimme positionering. Het elastische gaasvak in de tas houdt deze benodigdheden veilig opgeborgen.

De Belt WP kan met een klik aan de buik worden bevestigd en flexibel in het midden, opzij of naar achteren worden gedragen. Je kunt hem ook aan je eigen riem bevestigen. Je persoonlijke waardevolle spullen zijn goed beschermd in de Belt WP, ongeacht het weer. De slimme gewichtsverdeling op het lichaam zorgt voor optimaal draagcomfort en een aerodynamische rijervaring - voor motortochten zonder compromissen.
gemaakt van duurzaam en slijtvast TPU-materiaal
met waterdichte spiraalrits
Voorkant van 100% waterdicht Hypalon
met reflecterende patch
Binnenzak van gaas met elastische sluiting

In levering inbegrepen
1 x Belt WP
Instructies

Details
Materiaal: TPU
Kleur: zwart
Afmetingen: 19,5 x 5,5 x 13,0 cm
Totaalgewicht: ca. 0,3 kg

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar