KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
KETTENMAX PREMIUM KETTING
Kettenmax-Premium

KETTENMAX PREMIUM KETTING

REINIGINGS-/SMEERAPPARAAT

Art. No. 10003115
|

74 Beoordelingen

Adviesprijs € 59,99 2
€ 49,00 1
Beschrijving

KETTENMAX PREMIUM KETTING REINIGINGS-/SMEERAPPARAAT

1A totaalkettingverzorging, daarvoor staat het Kettenmax *Premium* reinigings- en smeerapparaat. Tenslotte krijg je een compleet systeem inclusief de noodzakelijke S100 vloeibare reiniger (250 ml) en kettingspray (75 ml).

De Kettenmax *Premium* bestaat uit een hoogwaardig materiaal, is zeer stabiel gebouwd en heeft een lange levensduur. Door een snelsluiting kan het apparaat perfect vastgezet worden. Het heeft een compact formaat waardoor het zeer gemakkelijk op de ketting kan worden geplaatst, ook in de buurt van de velg. Het apparaat heeft voor elke ketting de geschikte borstels (in totaal 21 stuks). Deze worden geselecteerd aan de hand van de meegeleverde sjablonen. Een opvangzak voor overtollig reinigings- en smeermiddel wordt rechtstreeks op de Kettenmax bevestigd. Perfect voor het volgens de regels afvoeren van resten. De opvangzak kan worden hergebruikt.

  • Leveringsomvang:

1 bovenreservoir, 1 onderreservoir met schroefsluiting voor de opvangzak, 3 spuitborstels dubbelrijig, 4 reinigingsborstels zijkant (voet rood), 4 reinigingsborstels zijkant (voet groen), 4 reinigingsborstels zijkant (voet blauw), 4 reinigingsborstels zijkant (voet zwart), 2 borstelschrapers, 3 schroeftuiten, 1 sluitrubber, 1 opvangzak met schroefsluiting, 1 smeeradapter, 1 ophanghaak groot, 2 ophanghaken klein, 2 ophanglijnen met snelsluiting, 1 verbindingsslang lang, 2 verbindingsslangen kort, 1 Y-verdeler, kettingsjablonen, schroefsluiting met slangaansluiting, 1 S100 kettingreiniger 250 ml, 1 S100 kettingspray (bevatten koolwaterstoffen).

Let altijd op het volgende:
De Kettenmax is geschikt voor bijna alle motoren die worden aangedreven met een ketting. Voor zover bekend geldt een uitzondering voor de volgende modellen:
Kawasaki VN800, Kawasaki ZZR 1100, Honda Shadow 600

Voordelen van kettingonderhoud met Kettenmax *Premium*:

  • De hele aandrijfset (ketting en rondsel) wordt perfect gereinigd, gesmeerd en tegen roest beschermd.
  • Verlenging van de levensduur met 200-300% en daardoor kostenbesparing
  • Duidelijk minder werk aan onderhoud. Een ketting met Kettenmax onderhoud wordt ca. 30% minder opgerekt, dus je kunt veel meer kilometers rijden voordat je de ketting weer moet spannen.
  • Meer kracht op het achterwiel. De wrijving van de ketting is een oorzaak van krachtverlies tussen motor en band. Onderhoud met Kettenmax vermindert de wrijving merkbaar en zorgt voor meer pk's bij het achterwiel.
  • Geen afgeslingerd smeermiddel op de achterband. Dit wordt bereikt door enerzijds gedoseerd toedienen van minder smeermiddel en anderzijds nauwkeuriger en beter verdeeld aanbrengen. Getest in de racesport
  • Er wordt geen smeermiddel op het frame en de velg gespoten. Het smeermiddel (spray) komt via het Kettenmax systeem direct aan de binnenkant van de ketting.
  • Minimaal verbruik van reinigings- en smeermiddel. Alles komt precies waar het nodig is. Er gaat niets naast. Dat bespaart middelen en ontziet het milieu.
  • Exact schakelen met minimale inspanning is de beloning voor goed onderhoud.
  • Een lichter lopende ketting en lichter schakelen. Kettenmax onderhoud voorkomt klapperen, rammelen en knarsen van de ketting. Alleen nog een zacht zoemende ketting en meer veiligheid. De oorzaak van een kettingbreuk is meestal gebrek aan of oppervlakkig onderhoud. Een hogere wrijving en temperatuur leiden tot voortijdige slijtage en verzwakken de ketting. Met Kettenmax onderhoud wordt dit effectief verhinderd, wat een belangrijke bijdrage levert aan de rijveiligheid.

Gevaar. Zeer licht ontvlambare aerosol Licht ontvlambare vloeistof en damp Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt Veroorzaakt huidirritatie Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen Bevat vetzuren, reactieproducten van tallolie met boorzuur (H3BO3) en diethanolamine. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Documenten
Beoordelingen (74)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar