BOEK- LITTLE HONDA
BOEK- LITTLE HONDA
Delius Klasing Verlag

BOEK- LITTLE HONDA

SUPER CUB, DAX, MONKEY

Art. No. 50053287
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Adviesprijs € 24,90 2
€ 12,90 1
Beschrijving

BOEK- LITTLE HONDA SUPER CUB, DAX, MONKEY

De iconische kleine motoren van Honda
Klein, retro en echte cult-modellen: de kleine motoren van Honda zijn legendarisch. Tegenwoordig is het merk Honda vooral bekend als fabrikant van auto's en grote motoren. Maar de best verkochte lichte motorfiets komt ook uit Japan: de Honda Super Cub. Sinds de introductie in 1958 zijn er wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht. In "Little Honda" presenteert Gerfried Vogt-Möbs de minimotoren die de levensstijl van de jaren zeventig kenmerkten:
- complete modelgeschiedenis van de lichte motoren van Honda: van Honda Super Cub tot Honda Monkey en Honda Gorilla tot Honda Dax
- veel historische foto's uit de archieven
- gedetailleerde technische gegevens
- met eigentijdse tests en rijverslagen - pure motorgeschiedenis!
- Cadeau-idee voor motorrijders - cultfactor gegarandeerd!
Honda vond eigenlijk toevallig een tweede familie kleine motorfietsen uit. De Honda Monkey was oorspronkelijk bedoeld als attractie voor kinderen in een pretpark, maar vanaf 1961 werd het een echte hit op de markt. Ook al moest de berijder dankzij zijn kleine afmetingen zo wendbaar zijn als een aap, niets was in de jaren zeventig cooler op de weg dan een Monkey of zijn grotere broer Gorilla. Vanaf 1969 kwam daar de Honda Dax bij, die punten scoorde met zijn vooruitstrevende ontwerp en dankzij zijn inklapbare stuur ook als met veel campers meereisde als "extra reikwijdte".
Terwijl replica's van deze cultfietsen uit het Verre Oosten al een tijdje de markt overspoelen, bleef het lange tijd stil bij Honda. Maar in 2019 maakte de gloednieuwe Monkey eindelijk zijn opwachting en pakte op wat zijn voorgangers waren begonnen.
"Little Honda" neemt ons mee op een spannende reis door de tijd met veel originele foto's en interessante achtergrondinformatie. En misschien zullen sommigen van jullie nostalgisch zuchten bij het zien van de legendarische bonsai-bikes "Weet je nog, toen..."

  • 176 pagina's
  • 23 x 26,5 cm gebonden

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar