RIDEET TPMS
RIDEET TPMS
RIDEET TPMS
RIDEET TPMS
RIDEET TPMS
RIDEET TPMS
Rideet

RIDEET TPMS

BANDENSPANNINGSSENSOREN

Art. No. 10057099
|

3 Beoordelingen

Adviesprijs € 69,90 2
€ 69,60 1
Beschrijving

RIDEET TPMS BANDENSPANNINGSSENSOREN

Rideet Tire Pressure Monitoring System (Rideet TPMS) controleert de druk en temperatuur van de banden en geeft de waarden in de bijbehorende Rideet app weer. Als tijdens het rijden een onverwachte verandering in de druk en temperatuur van de banden optreedt, stuurt de Rideet app onmiddellijk een waarschuwing.

CONTROLEERT BANDENSPANNING & -TEMPERATUUR – LANGE BATTERIJDUUR
Tijdens het rijden controleert Rideet TPMS continu de banden en stuurt de status naar de smartphone en naar de Rideet One op de motor (indien dit product eveneens geïnstalleerd is). Als een drukverlies wordt gedetecteerd, waarschuwt het systeem onmiddellijk. Wanneer de motor geparkeerd staat, gaat Rideet TPMS in slaapstand, om de levensduur van de batterij tot 2 jaar te verlengen, en wordt automatisch weer geactiveerd, zodra de volgende rit begint of wanneer tijdens het parkeren een aanzienlijk drukverlies optreedt.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN
Rideet TPMS wordt in minder dan 60 seconden op de bestaande motorbanden geïnstalleerd. Even eenvoudig als een ventieldopje.

In levering inbegrepen:
2x bandenspanningssensor
2x batterij
Montagemateriaal

Nationaal (W)EEE Registratie nummer: RL 00037633

Documenten
Beoordelingen (3)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar