SP MOTO GSM-CASE
SP MOTO GSM-CASE
SP MOTO GSM-CASE
SP MOTO GSM-CASE
SP MOTO GSM-CASE
SP MOTO GSM-CASE
SP Connect

SP MOTO GSM-CASE

UNIVERSEEL MT.M

Art. No. 10038546
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

Belangrijke aanwijzingen

Maat M: max. gsm-afmeting 152 x 73 x 10 mm

Adviesprijs € 29,95 2
€ 18,96 1
Beschrijving

SP MOTO GSM-CASE UNIVERSEEL MT.M

Functioneel, stootbestendig en uiterst flexibel: dat is de in 2 afmetingen verkrijgbare SP Connect *Universal Phone Case SPC* met beschermende fleece-inlegger. Hij zorgt voor maximale bescherming tegen krassen, vuil, zweet of regen voor bijna elk model smartphone. Het touchscreen van je mobiele telefoon blijft met de SP Connect *Universal Phone Case SPC* gewoon te gebruiken.

Daarbij kun je je telefoon in de hoes op alle SP Connect SPC houderkoppen bevestigen. Op de motor, in de auto, op de fiets, bij het lopen, golfen of vele andere activiteiten. Je smartphone wordt met de SP Connect *Universal Phone Case SPC* nog veelzijdiger en je beschermt hem effectief.

  • Past bij bijna elk model mobiele telefoon
  • Veilige montage op alle SPC houderkoppen
  • Bescherming tegen regen, zweet, modder en stof
  • Goede bediening van touchscreen en cameravenster
  • Verkrijgbaar in twee maten
Info over het telefoonformaat:
de SP Connect Universal-telefoonhoes is verkrijgbaar in de maten M en L. Als je het formaat van je smartphone niet weet, meet het dan met een liniaal na, zodat je gegarandeerd de juiste hoes bestelt: maat M voor apparaten tot 153 x 70 mm en maat L voor apparaten tot 165 x 80 mm.

Gebruik van de SP Connect *Universal Phone Case SPC*:
Schuif de smartphone in de hoes, rol de opening naar binnen en zet deze vast met de klittenbandpad. De krasvrije fleece-inlegger en het vast te lijmen EVA-frame maken het vinden van een perfecte positie voor je mobiele telefoon mogelijk.

In levering inbegrepen:
1 × Universal Phone Case SPC
1 × StandTool

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar