Europa's nr. 1 voor motor & vrije tijd

LouisCard – je voordelen voor motor en vrije tijd

Dat wil jij toch ook: gratis betere aankoopvoorwaarden, voordelen, bonnen en 3 jaar garantie. Daar is de kaart voor.

LouisCard

LOUISCARD

Waar wacht je nog op? Verzamel automatisch punten die contant geld waard zijn.
Profiteer bovendien van bijzondere kortingen en voordelen. Bij Louis en bij meer dan 50 partners van de LouisCard.

Bestel Nu Je LouisCard

LouisCard – 3 Jahre Garantie

3 jaar garantie*

Met de LouisCard ontvang je 3 jaar garantie op het verhelpen van gebreken die ondanks correct gebruik optreden.
Meer informatie

Rabattpunkte

Kortingpunten

Bij elke aankoop spaar je punten die contant geld waard zijn. Elk halfjaar worden de door jou gespaarde punten bij elkaar opgeteld en wordt de korting verrekend met je volgende aankoop.

Portofrei

Zonder verzendkosten**

Vanaf een bestelwaarde van € 99,00 krijg je de artikelen zonder verzendkosten geleverd. En als je iets niet leuk vindt, kun je deze eveneens zonder verzendkosten terugsturen.

Rabattgutscheine

Kortingsbonnen

Regelmatig ontvang je voor je aankopen in de Louis-filialen en in de onlineshop waardevolle kortingsbonnen per e-mail.

Partner

Partner

Met de LouisCard krijg je niet alleen fantastische voordelen bij onze partners, je krijgt vooral punten – en dat bespaart goed.
Meer informatie

*Hiervan uitgezonderd zijn alleen accu's en schoenen/laarzen.
**De minimale bestelwaarde voor levering zonder verzendkosten is afhankelijk van het land van bestemming. Meer informatie in de onlineshop
.

3 Jahre Garantie

NIEUW

GARANTIEVOORWAARDEN VAN DE LOUISCARD

Met het gebruik van de LouisCard bij een aankoop geldt automatisch de gratis garantie van 3 jaar voor alle door jou via deze aankoop verkregen producten uit het productassortiment van Louis. Uitgezonderd hiervan zijn alleen accu's, schoenen en laarzen.

De garantiegever is Detlev Louis Motorradvertriebs-GmbH, Rungedamm 35 te 21035 Hamburg, Duitsland.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

louiscard-07.pngNieuwe producten en onderdelen hiervan die vanwege productie- en/of materiaalfouten binnen 3 jaar na aankoop een defect vertonen, worden door Louis naar eigen keuze gratis vervangen door een nieuw product van dezelfde kwaliteit of gerepareerd.

louiscard-07.pngDeze garantie geldt niet wanneer het defect berust op een ondeskundige behandeling, een onjuiste montage van het product en/of de veronachtzaming van de bedieningshandleiding.

louiscard-07.pngIs een reparatie of omruilen wegens economische of overige redenen niet mogelijk, dan restitueren wij het aankoopbedrag. Alleen Louis bepaalt of er sprake is van economische of overige redenen waardoor een reparatie of omruilen onmogelijk is. Met de terugbetaling van het aankoopbedrag heeft Louis voldaan aan zijn contractuele verplichting.

louiscard-07.pngBij omruilen of een reparatie vangt de garantietermijn niet opnieuw aan. De wettelijke garantieclaims worden hierdoor niet beïnvloed.

louiscard-07.pngAls garantiebewijs geldt de aankoopbon met de aankoopdatum. De garantie van 3 jaar begint op de datum van de facturering en eindigt na afloop van 3 jaar. Deze is niet overdraagbaar.

louiscard-07.pngIndien Louis in het kader van de garantie een artikel vervangt of het aankoopbedrag restitueert, wordt reeds nu overeengekomen dat het eigendom van het te vervangen artikel / gecrediteerde aankoopbedrag wederkerig van jou op Louis resp. omgekeerd overgaat op het moment waarop Louis enerzijds het artikel van jou krijgt teruggezonden resp. jij de vervangende levering of de restitutie van het aankoopbedrag van Louis ontvangt.

JE STERKE PARTNER DE LOUISCARD

Om je met de LouisCard nog meer voordelen te kunnen bieden, werken wij samen met meer dan 50 sterke partners die je als LouisCard-houder een groot aantal voordelen bieden. Alle voordelen van je LouisCard-partners vind je hier.

Partners

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE LOUISCARD (FAQ)

 • Wij versturen de door u via een Louis filiaal, de onlineshop of op een andere manier aangevraagde LouisCard binnen 3 werkdagen. Houd rekening met de bezorgtijd van een brief binnen Duitsland van 1-2 dagen. U kunt er dus vanuit gaan dat u uw LouisCard binnen 4 werkdagen in de hand houdt. Vanwege de langere bezorgtijden worden naar het buitenland verstuurde LouisCards iets later bezorgd.

 • 1 LouisCard punt heeft altijd de waarde van 1 cent (EUR 0,01). 1.836 LouisCard punten hebben zodoende een waarde van EUR 18,36.

 • Meld u gratis aan voor Mijn Louis. Naast veel andere informatie over uw persoonlijke Louis klant-account krijgt u hier uw actuele puntensaldo, inwisselbaar saldo en uw omzetten te zien.

 • Om de zes maanden controleren wij uw puntensaldo. Als u 750 punten of meer heeft verzameld, dan wordt u puntensaldo afgerekend en wij informeren u schriftelijk over uw vervolgens inwisselbare saldo. Het aangegeven saldo kunt u binnen zes maanden bij uw aankopen in de Louis filialen of in de onlineshop inwisselen. In de filialen laat u aan de kassa uw LouisCard zien en via postorder is het opgeven van uw klantnummer voldoende. In beide gevallen wordt het saldo van de actuele aankoop afgetrokken.

 • Het achteraf toevoegen van punten voor uw aankoop is tot 14 dagen na de aankoop mogelijk. Stuur hiervoor een kopie van de betreffende aankoopbon per e-mail of fax naar onderstaande adressen/nummers. Denk eraan dat u ook het nummer van uw LouisCard vermeldt. Wij voegen de punten achteraf toe.

  E-Mail: kundenservice@louis.de

  Telefoon : 0031 70 7111 500 5582

 • De LouisCard biedt u naast het direct te gebruiken kaartniveau Zilver met 2 punten per volle euro omzet nog het premium-kaartniveau Goud met nog meer punten of hogere korting. Een premium-kaart krijgt u na het bereiken van een bepaald aantal punten binnen een afrekeningsperiode. Om ervoor te zorgen dat u dit aantal punten met uw aankopen ook realistisch kunt bereiken, geven wij u hiervoor zes maanden de tijd.

 • Geen probleem. Bij verlies van uw LouisCard krijgt u natuurlijk direct een gratis vervanging van ons. Neem onder vermelding van uw actuele postadres en (indien bij de hand) uw klantnummer contact op met:

  E-Mail: kundenservice@louis.de
  Telefoon : 070 7111 500

  Uw klant- of kaartnummer verandert met het versturen van de nieuwe kaart niet. Verzamelde, nog niet afgerekende punten gaan niet verloren. Als een reeds schriftelijk meegedeeld euro-saldo van de kaart oneigenlijk wordt ingewisseld, dan vragen wij om begrip voor het feit dat wij hiervoor niet aansprakelijk kunnen worden gesteld.

 • Nadat wij u schriftelijk over uw actuele LouisCard saldo hebben geïnformeerd, wordt dit automatisch verrekend met uw volgende bestelling per postorder. Momenteel wordt u hierover pas op de verzendfactuur geïnformeerd bij het toesturen van de artikelen.

 • Het premium-kaartniveau Goud krijgt u, wanneer u binnen een afrekeningsperiode van zes maanden ten minste 3.500 kortingspunten heeft verzameld. Omdat met het premium-kaartniveau uw grote aankopen bij Louis anders worden beloond, wijzen wij erop dat voor het bereiken van het premium-kaartniveau uitsluitend kortings- en geen partnerpunten tellen. De premium-kaart krijgt u automatisch direct na afsluiting van de betreffende afrekeningsperiode toegestuurd.

DIENSTEN VAN DE LOUISCARD 

LouisCard

Kaart gratis

3 jaar Garantie

Bijschrijving van punten voor elke volle euro van het aankoopbedrag

Mededeling puntensaldo vanaf 750 punten (om de 6 maanden)

Nog niet afgerekende punten worden niet verwijderd

Speciale voordelen bij LouisCard-partnerbedrijven

direct

JA

2 Punten

JA

JA

JA

LouisCard

Je krijgt de GOLD-status wanneer je binnen een afrekeningsperiode minimaal 3500 punten hebt verzameld. Met de LouisCard GOLD verzamel je dan 4 punten per volledig euro van het aankoopbedrag en de verzendkosten voor bestellingen tot € 98,99 zijn voor jou in plaats van € 4,99 nog slechts € 2,50 (binnen Duitsland). Vanaf € 99,00 leveren wij zonder verzendkosten (afhankelijk van het land van bestemming).

Laatst bekeken artikelen

Je hebt geen recent bekeken artikelen.